Tablebed osallistuu Cruise Ship Interiors Expo Europe-tapahtumaan

Tablebed Single Tammi jahdissa sohvana, ylimääräisenä vuodepaikkana, ja pöytänä.

Cruise Ship Interiors Expo Europe on meri- ja risteilyteollisuuden tapahtuma, jonka aikana kokoontuu alan ammattilaisia laajalti ympäri Eurooppaa tutustuen uusimpiin sisustustrendeihin. CSIE järjestetään 1.-2. joulukuuta ExCeL Lontoossa. Näiden kahden päivän aikana, tapahtuman osallistujana voit tavata yli 200 paikan päällä olevaa näytteilleasettajaa, joihin lukeutuu mm. design studioita ja jälleenmyyjiä – mukaan lukien Tablebed. Tablebedin standin numero on 714.

CSIE provides a gateway for the cruise interiors supply chain to meet with Europe’s most esteemed cruise lines, designers, and shipyards working on major refurbishment and newbuild projects.” (CSIE)

Kaksi Tablebed Singleä neljän hengen hytissä. Tablebed Singlet pöytinä.
Monitoimihuonekalu Tablebed Singlet pöytänä neljän hengen hytissä.
Kaksi Tablebed Singleä neljän hengen hytissä. Tablebed Singlet alasänkyinä.
Monitoimihuonekalu Tablebed Singlet alasänkyinä neljän hengen hytissä.

Tablebed lisää tilan monipuolisuutta vaivattomasti

Innovatiivisen ja patentoidun muotoilunsa ansiosta Tablebed on loistava huonekalu meri- ja risteilyteollisuudelle. Sitä on helppo käyttää, ja pöydän kääntäminen sängyksi ja toisinpäin onnistuu jo 10 sekunnissa. Tehokkaiden tilaa käyttävien huonekalujen ja modernin skandinaavisen ilmeen edelläkävijänä Tablebed on erinomainen valinta pienempäänkin tilaan – eritysest, kun toivotaan monipuolista tilan hyödyntämistä. Tiesitkö, että TIME nimesi Tablebedin vuoden 2021 Parhaiksi Keksinnöiksi erityismaininnalla?

Tablebed Singleen kuuluu seinälevy, joka kiinnitetään seinään. Tämä takaa turvallisen käytön myös risteilyaluksissa. Jos lisävuodetta ei tarvita, sängyn voi piilottaa designpöydällä, jota voidaan käyttää muun muassa sivu-, puuteri- tai työpöytänä. Yli kahden metrin pituisena pöytänä, kaksi ihmistä voi helposti istua vierekkäin saman Tablebed Singlen äärellä. Jokaisessa Tablebedissä ja Tablebed Singlessä on myös jalkatuki, mikä tekee pöydästä ergonomisen työpisteen.

Tablebed Single muuntautuu pöydästä sängyksi kymmenessä sekunnissa.

Haluatko lukea lisää Tablebedistä ja CSIE-tapahtumasta?

Siirry Cruise Ship Interiors Expo Europen verkkosivustolle lukeaksesi lisää tapahtumasa ja tutustu osallistuviin yrityksiin tarkemmin.

Lue lisää TIMEn nimeämisestä Tablebed vuoden 2021 parhaaksi keksinnöksi erikoismaininnalla.

<