Mökin sisustus uusiksi? Parhaat vinkit tilan säästämiseen

Mökin sisustus on helppo freesata nopeasti. Kokonaan mökin sisustusta ei tarvitse pistää uusiksi, vaan pienillä vinkeillä mökin neliöt saa toimimaan tehokkaammin.

Mökin sisustus voi kärsiä vuosikymmenten tavarakerrostumasta, jos mökille on dumpattu kaikki ne tavarat, joille kotona ei ole tilaa. Karsi siis vuosisiivouksen yhteydessä turhat tavarat esiltä. Turhat tavarat aiheuttavat usein sitä, että pieni tila näyttää ahtaammalta kuin onkaan. Sama koskee kaappeja – jos kaapeissa olevia tavaroita ei ole tarvittu muutamaan vuoteen, tullaanko niitä tarvitsemaan tulevaisuudessa?

Pienen mökin sisustus vaatii huonekaluilta monikäyttöisyyttä

Pienen mökin sisustus voi olla vaikeaa, kun vieraat eivät mahdu jäämään yöksi tai uusioperheen kaikille jäsenille ei ole mukavaa nukkumatilaa. Lisänukkumapaikkoja mökille on helppo saada Tablebedin avulla. Jos mökki jää käyttämättä tai vieraat jäävät kutsumatta siksi, että kaikki eivät mahdu kunnolla nukkumaan, tuo Tablebed kaivattuja makuupaikkoja. 

Tablebed voi auttaa esimerkiksi siinä, kun pohditaan, tarvitseeko mökille rakentaa erillistä nukkuma-aittaa. Tablebedin ansiosta lisärakentamisen tarvetta ei välttämättä ole.

Tablebed taipuu joko 6 hengen ruokapöydäksi tai 2 hengen täysikokoiseksi vuoteeksi (140x200cm). Pöydästä sängyksi -vaihto tapahtuu 10 sekunnissa, joten voit ensin järjestää tuvassa pöydän äärellä mukavan illallisen ja illan päätteeksi taikoa pöydästä vieraille nukkumapaikan. Tämä voi olla vieraista ällistyttävää, varsinkin jos et ole etukäteen kertonut, missä he tulevat nukkumaan.

Tablebedin singlebed-yksittäisvuoteen avulla voi pienestäkin huoneesta tehdä vierashuoneeksi muuttuvan työhuoneen. Päivällä työpöydän äärelle mahtuu useampikin läppäri puhumattakaan esimerkiksi ompelukoneesta, piirustusalustasta tai muusta harrastusvälineestä. Sänkynä singlebed tarjoaa kodin mittaista nukkumamukavuutta yhdelle aikuiselle (80x200cm).

Tablebed on rakennettu kestämään elämää. Voit säilöä vierastyynyt, -peitot ja lakanat Tablebedin sisällä, niin et tarvitse niille kaappitilaa. Tablebedin patjat ovat sekä tupla-että single-sängyssä standardikokoisia, joten vuosien saatossa kovassa käytössä olevan patjan tilalle voi ostaa uuden helposti mistä vain huonekalukaupasta – koko sänkyä ei siis tarvitse uusia.

Mökin sisustaminen on helppoa Tablebedin avulla.
Sänky vai pöytä? Sinä päätät myös mökillä. Tablebed muuttuu sängystä pöydäksi ja takaisin 10 sekunnissa.

Saunamökin sisustus

Saunamökki jää helposti sisustus- ja siivousprojektin kohdalla huomiotta, vaikka neliöt kannattaa pistää käyttöön sielläkin. Saunamökin sisustus supistaa usein kamarin käyttökohteita, kun vieraspeti vie tilaa muulta toiminnalta. Tablebedin avulla saunamökin makuuhuoneesta voi tehdä niin työ- kuin nukkumatilankin. Koska muutos pöydästä sängyksi on mukava ja helppo, voi vieraille sijata pedin sen jälkeen, kun pöydän äärellä on nautittu saunan jälkeiset juomat.

Kiinnostuitko hankkimaan Tablebedin itsellesi? Tablebedin löydät verkkokaupasta (toimitus Suomessa ilman kotiovelle ilman toimitusmaksua!). Jos taas olet sisustussuunnittelija tai muu ammattilainen, löydät lisätietoa ja yhteydenottolomakkeen Tablebed Yrityksille-kohdasta!

<