Usein Kysytyt Kysymykset


YLEISET


Innovatiivisen patentoidun mekanismin ansioista tilaasäästävänä monitoimihuonekaluna TABLEBED toimii sekä ruokapöytänä että sänkynä, jonka muuttamisen voi tehdä jo 10 sekunnissa. TABLEBED on älykäs ratkaisu sinulle, joka haluat käyttää huoneistosi, talosi tai kesäasuntosi neliöitä tehokkaasti.TABLEBEDIN pinta on joko maalattu valkoinen tai muulla tavoin päällystetty korkeapainelaminaattia. Runko on tehty MDF:sta hunajakennorakenteella, ja sängyn runko on koivuvaneria ja mäntyä. TABLEBEDIN ulkoreunoissa olevat pienet renkaat ovat tehty polypropeenista ja termoplastisesta kumista. Lukon materiaali on kirkas, kormattu sinkki.

TABLEBED on suomalainen design-innovaatio, jonka osia valmistetaan sekä Liettuassa että Puolassa.

TABLEBEDILLÄ on innovaatiiviset saranat ja kaasujouset joka mahdollistaa kevyen ja turvallisen TABLEBEDIN aukaisemisen ja sulkemisen. TABLEBEDILLÄ on nostohihnat joiden avulla huonekalun liikehdintää on helppo kontrolloida. Muista ottaa leveä ja vakaa ote hihnoista. Näiden lisäksi TABLEBEDIN ulkoreunassa olevat renkaat mahdollistavat pehmeän muutoksen pöydästä sängyksi ja toisinpäin. Katso oheinen video nähdäksesi kuinka aukaista ja sulkea TABLEBED Tupla ja Single.

Katso esimerkkivideot kuinka Tablebed ja Tablebed Single aukaistaan ja suljetaan.TablebedTablebed Single

TABLEBED is suunniteltu säilyttämään petivaatteita kun sitä käytetään pöytänä. On kuitenkin oleellista tiedostaa, että petivaatteita löytyy monessa eri paksuudella, jonka takia emme voi takaa, että TABLEBED pystyy säilyttää juuri sinun petivaatteitasi.


TABLEBEDIN taitekohdasta löytyy vettäeristävä silikonieriste, joka varmistaa patjojen ja petivaatteiden pysyvän kuivina, vaikka pöydälle kaatuisi nestettä.TABLEBED on tehty korkealaatuisista materiaaleista. Jos TABLEBEDIN mekaanisissa osissa ilmenee valmistusvirhe 36 kuukauden sisällä ostotapahtumasta, yritys takaa korjauksen, korvaavan tuotteen, tai muun kompensaation asiakkaalle. Takuu ei kata tahroja, värivirheitä tai naarmuja, mitkä ovat tuotteessa normaalin käytön aiheuttamina. Viat, jotka ovat aiheutuneet huonekalun väärinkäytöstä, vahingollisesta käyttämisestä tai kuljettamisesta, laiminlyönnistä, tai muutoksista eivät sisälly takuun hyvitysehtoihin.

Riippuen sijainnistasi voit nähdä TABLEBEDIN joko meidän showroomissamme (Helsinki, Tampere, ja Turku) tai jälleenmyyjiemme tiloissa. Tällä hetkellä meillä on jälleenmyyjiä 12 eri maassa. Ota meihin yhteyttä kertomalla sijaintisi ja kerromme sinulle mistä voit löytää lähimpäsi TABLEBEDIN.


TURVALLISUUS & YLLÄPITO


TABLEBED on turvallinen monitoimihuonekalu. TABLEBEDIN patentoidut kaasujouset varmistavat turvallisen muutoksen pöydästä sängyksi ja toisinpäin. Pöytäpinnan alapuolella sijaitsee kestävä lukko, joka varmistaa pöydän turvallisen käytön. Muista lukea ja noudattaa TABLEBEDIN käyttäjä ja turvallisuusohjeistuksia.

TABLEBEDIÄ ei kuulu pitää auki pöydän ja sängyn välitilassa. Varmista ettei lapsia tai eläimiä ole huonekalun lähettyvillä, välissä, alla, ja/tai päällä kun TABLEBEDIÄ aukaistaan ja suljetaan pöydästä sängysi ja toisinpäin.TABLEBED on tarkoitettu ainoastaan sisätilakäyttöön kuivassa ympäristössä. TABLEBEDIN ulkokäyttö voi vahingoittaa huonekalua.

TABLEBEDILLÄ on pienet kumiset renkaat ulkoreunoissa, mitkä pehmentävät monitoimihuonekalun muuttamista pöydästä sängyksi ja toisinpäin. Jos lattimateriaali on altis naarmuille tai muuten herkkäpintainen kolhuille ja jäljille, suosittelemme ohuen maton käyttämistä TABLEBEDIN alla. Matto suojaa myös TABLEBEDIN reunoja.

Käytä vain hienovaraisia ja kevyitä puhdistusaineita ja/tai kosteaa liinaa TABLEBEDIN pintojen puhtaanapitoon. Älä käytä hankaavia materiaaleja ja/tai kloriinipitoisia aineita. Älä myöskään käytä teräsvillaa tai nylonia sisältäviä pesusieniä.

TABLEBEDIN vedenkestävä ja nestettähylkivä silikoninauha voidaan putsata joko kostealla liinalla sen ollessa kiinni huonekalussa. Halutessasi, silikoninauhan voi myös helposti poistaa TABLEBEDISTÄ ja pestä esimerkiksi juoksevan vesihanan alla ja kuivana kiinnittää helposti takaisin TABLEBEDIIN.


ASENNUS


Kyllä, voit koota TABLEBEDIN itse. Ennen kuin aloitat TABLEBEDIN kokoamisen, lue huolellisesti sekä käyttäjä- ja turvallisuusohjeistukset että rakennusohjeistukset. Turvallinen asennus vaatii vähintään kaksi (2) henkilöä. Vasta onnistuneen kokoamisen jälkeen, TABLEBED on valmis käytettäväksi.

Jos sinulla on vaikeuksia TABLEBEDIN asennuksen kanssa, voit ottaa meihin yhteyttä avun saamiseksi.

sähköposti: info@tablebed.com

puhelin: +358 40 700 5223

Katso esimerkkivideo TABLEBEDIN kokoamisesta.


Suomessa kyllä. Yrityksellämme on Suomen kattava yhteistyökumppani, ketä suorittaa TABLEBED-asennuspalveluita. Huomioithan, että asennuspalvelu on lisäpalvelu erillisellä hinnalla.

Jos asut muualla kuin Suomessa, tietyillä jälleenmyyjillämme on mahdollisesti vastaavaa palvelua tarjolla. Halutessasi lisätietoa asennuspalveluun liittyen, ota meihin yhteyttä.

Kyllä voit. Kun haluat purkaa TABLEBEDIN osiksi, seuraa asennusohjeet käänteisesti. Turvallinen prosessi vaatii aina vähintään kaksi (2) henkilöä.


OSTO & TOIMITUS


Tämä on mahdollista. Ota meihin yhteyttä lisätietoja varten.

Jos etsit TABLEBEDIÄ, joka ei ole tällä hetkellä meidän valikoimassamme, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan unelmiesi Tablebedistä.

sähköposti: info@tablebed.com

puhelin: +358 40 700 5223

Tablebed.com verkkokaupassa voit valita useammasta eri maksutavasta sinulle parhaimman. Vaihtoehtoina on Paypal, Klarna, ja Suomen pankkien onlinepalveluiden kautta suoritettavat maksutavat.

Jos tarvitset apua oston suoritukseen liittyvissä asioissa, voit ottaa meihin yhteyttä.

Suomen lisäksi, meillä on jälleenmyyjiä 18 eri maassa. Toimitus- ja jälleenmyyjämaat:

  • Eurooppa: Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Italia, Luxemburg, Alankomaat, Norja, Portugali, Romania, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, ja Englanti.
  • Australia, Hong Kong, Japani, ja Uusi-Seelanti.

Ottamalla meihin yhteyttä ja kertomalla mihin maahan haluat tilata TABLEBEDIN, voimme kertoa sinulle lähimmän jälleenmyyjämme.

Etkö löytänyt etsimääsi maata? Ei huolta. Ota meihin yhteyttä kertomalla mihin maahan ja osoitteeseen haluaisit Tablebedin toimitettavaksi ja löydämme ratkaisun, joka takaa sinulle oman Tablebedin.

Kyllä. Suomessa toimitetut TABLEBEDIT toimitetaan aina kotiin. Jos sijaitse Suomen ulkopuolella ja toivot kotiinkuljetusta TABLEBEDILLESI, ota yhteyttä meihin ja teemme sen mahdolliseksi.

Onko mielessäsi kysymys, jonka vastausta et löytänyt?

Ota meihin yhteyttä ja palaamme yhteydenottopyyntöösi mahdollisemman pian.