Tablebedin Tiimi

tiimi-joshua

Joshua Moorrees

TOIMITUSJOHTAJA, OSAKAS

Joshua toimii Tablebedin toimitusjohtajana. Tämän lisäksi hän vastaa myynnistä, kumppanuuksista, sekä henkilöstöstä.

Ennen Tablebedille siirtymistään Joshua toimi maailman suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen Adecco Groupin Suomen maayhtiön johtoryhmässä muutosjohtajana.


+358 44 256 4293

joshua.moorrees@​​tablebed.com

Joonas Heinonen

Joonas Heinonen

MYYNTI POHJOIS-AMERIKKA

Ennen Tablebedin tiimiin liittymistä, Joonas on työskennellyt Pohjoismaiden menestyneimpiin kuuluvassa design-yrityksessä, dSign Vertti Kivi & Co:ssa myyntivastaavana ja osakkaana.

Kattavan kansainvälisen designalan kokemuksen lisäksi, Joonaksella on pitkä myyntikokemus myös rakennus- ja meriteollisuudesta. Joonas on tunnettu pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamisesta kansainvälisellä tasolla.


+358 40 524 0149

joonas@​​tablebed.com

Janne Orava

Janne Orava

MYYNTI EUROOPPA

Jannella on yli viiden vuoden kokemus huonekaluinnovaatioiden kaupallistamisesta maailmanlaajuisesti. Tablebedilla, Janne vastaa Euroopan myynnistä, ja hänen työnkuvaan kuuluu muun muassa jälleenmyyjien, sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden kontaktointi.

Ennen Tablebedia, Janne on työskennellyt muun muassa Smartblockin toimitusjohtana ja perustajana.


+358 40 820 4842

janne.orava@​​tablebed.com

Kristian Sällström

OPERATIIVINEN JOHTAJA

Kristianilla on yli kymmenen vuoden kansanvälinen kokemus älykkäiden huonekalu- ja tietotekniikkateollisuuden startup- ja kasvuyritysten johtotehtävistä.

Tablebedilla, Kristian vastaa tuotteiden toimintojen muotoilemisesta ja kehittämisestä, joilla tuetaan Tablebedin kansainvälisiä kasvutavoitteita.
Ennen Tablebediin liittymistään Kristian on työskennellyt Smartblockin toimitusjohtajana ja useissa johtotehtävissä Multitactionissa.


kristian@​​tablebed.com

Dine Renfors

Dine Renfors

PERUSTAJA

Dine Renfors on Tablebedin toinen perustaja ja Tablebed-tuotteiden ideanikkari.

Hän pitää asioiden kehittämisestä, ja hänen sydäntä lähellä on minimalismi ja tilojen tehokas käyttö.

Dinen toiveena on olla tehokkaan tilankäytön edelläkävijä Tablebedin kanssa. Hän haluaa olla mukana ratkaisemassa tulevaisuuden asumista ja majoitusliiketoimintaa koskevia haasteita, ja auttaa asiakkaita rakentamaan entistä parempaa liiketoimintaa.


+358 40 700 5223

dine.renfors@​​tablebed.com

Johan Backas

Johan Backas

PERUSTAJA

Johan on toinen Tablebedin perustajista.

Hän hoitaa monipuolisesti asioita yrityksessä, tuotekehityksestä myyntiin ja kasaamiseen.

Johan tykkää tehokkuudesta ja siksi hän innostui heti, kun Dine kertoi ensimmäisen kerran Tablebedistä.

Johan uskoo, että Tablebed auttaa yritysasiakkaita parempiin liiketoiminnan tuloksiin ja parantaa samalla monen ihmisen asumista, ja siten elämänlaatua.

Anssi Kiviranta

Anssi Kiviranta

HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

Anssi on ollut perustamassa useita verkkopalveluita, joilla on satojatuhansia käyttäjiä. Näistä tunnetuin on Suomen suurin tv-opas Telkku.com, jota hän oli kasvattamassa keksimästään ideasta yli miljoonan käyttäjän verkkomediaksi, jonka Alma Media Oyj osti vuonna 2008.

Anssi on myös Vuoden Designteko -palkinnon voittaneen Drop-designaltaan brändäyksen takana ja merkittävänä osakkaana yhtiössä.

Päätyönään Anssi on tällä hetkellä yrittäjänä Bo LKV kiinteistönvälitysyhtiössä, jota hän oli perustamassa 2015 ja on ollut kasvattamassa siitä alkaen yhdeksi Suomen suurimmista välitysketjuista.

Matias Mäenpää

Matias Mäenpää

OSAKAS

Matias on liiketoimintaorientoitunut ammattilainen, joka kasvatti toimitusjohtajana ja osakkaana yrityksensä 800 000 euron liikevaihdon 17 miljoonaan euroon, minkä jälkeen Visma osti kyseisen yrityksen.

Tämän jälkeen Matias jatkoi Visma PPG:n toimitusjohtajana johtaen tuloksekkaasti yli 130 hengen organisaatiota.

Hän on toiminut usean start-up yrityksen neuvonantajana ja sijoittajana.

Sirena Kiviranta

Sirena Kiviranta

OSAKAS

Sirena on Bo LKV:n, kiinteistövälitysyrityksen ja lifestyle-brändin perustaja. Yritys perustettiin vuonna 2015, ja muutamassa vuodessa Bo LKV:lla oli jo 27 000 000 euron tulot ja yli 200 ammattityöntekijää. Vuonna 2019, pääomasijoitusyhtiö Saari Partners osti osan Bo LKV:sta.

Sirena on kiinnostunut brändäyksestä, uusien palvelukonseptien luomisesta, markkinoinnista, hyvinvoinnista & terveydestä, designista ja kiinteistöliiketoiminnasta. Tällä hetkellä, Sirena tekee töitä yrittäjänä Strand Properties -kiinteistövälitysyrityksessään Marbellassa, Espanjassa.​

Päivi Vuolle

Päivi Vuolle

PR & MEDIA

Päivi on 20 vuoden ajan auttanut niin pieniä startupeja kuin suuria pörssiyrityksiä nostamaan arvoaan viestinnän ja markkinoinnin keinoin. Hän on saanut aikaan satoja mediajuttuja asiakkaistaan kuten Netflix, Logitech ja Oda sekä tuottanut heille kiinnostavia sisältöjä eri kanaviin.

Päivi on lisäksi osakas työterveysyritys Heltissä ja viherseinäyritys Naavassa.
Pohjoismainen design ja kekseliäät huonekalut ovat aina vedonneet Päiviin, joka haluaa tehdä Tablebedistä yhtä tunnetun kuin vuodesohva tai kaappisänky ovat.


paivi.vuolle@​​tablebed.com

Tommi Partanen

Tommi Partanen

KASVUMARKKINOINTI

Tommilla on yli kymmenen vuoden kokemus digitaalisista palveluista, markkinoinnista ja myynnistä.  Tablebedin tarinaa Tommi vie eteenpäin erityisesti markkinoinnin automaatiolla, analytiikalla ja datalla.

Tablebedin ohella Tommi työskentelee omassa markkinointialan yrityksessään Markkinointisankareissa yhdessä Saskian kanssa.

Saskia Salomaa

KASVUMARKKINOINTI

Saskialla on 15 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista. Tablebedin parissa hän keskittyy kasvumarkkinointiin. Saskian yhtenä erikoistaitona on verkkosivuvierailijoiden hankkiminen sisällöntuotannolla.

Tablebedin ohella Saskia työskentelee omassa markkinointialan yrityksessään Markkinointisankareissa yhdessä Tommin kanssa.

Karoliina Virtanen

BRÄNDI & SISÄLTÖMARKKINOINTI

Karoliina on osa Tablebedin markkinointitiimiä. Hän on erikoistunut palvelumuotoiluun, visuaaliseen suunnitteluun, sekä kasvumarkkinointiin brändi- ja sisältömarkkinoinnin näkökulmasta.


karoliina.virtanen@​tablebed.com