Missä voin nähdä Tablebedin?

Tablebed synnyttää vau-efektin, kun pöydästä sängyksi ja takaisin pöydäksi -avaamisen kokee itse. Tablebed on mahdollista kokea arkisin pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella.

Pääkaupunkiseudulla

Jos liikut pääkaupunkiseudulla, voit käydä kurkkaamassa Tablebedin Helsingin showroomissa ammattimaisessa majoituskäytössä sekä parivuode- että sinkkusänkyversiona Valo Hotel & Workissa, Mannerheimintie 109.

Jos haluat nähdä käytössä olevan Tablebedin oikeassa kodissa Helsingin Munkkivuoressa, voit laittaa viestiä Tablebedin myyntijohtajalle Janne Oravalle ja sopia esittelyajan:
janne.orava@tablebed.com
040 820 4842.

Lisäksi Espoosta Boknäsin Tapiolan-myymälästä löytyy Tablebedin tuplaversio. Boknäsin myymälä löytyy osoitteesta Länsituuli 4 ja on avoinna ma-pe 10-18 ja la 10-17.
Mikäli haluat, että esittelemme Tablebediä sinulle henkilökohtaisesti, laita osoitteeseen info@tablebed.com sähköpostia ja sovimme ajan.

Turussa

Turussa Tablebediä voit käydä kurkkaamassa HUB Turussa Nunnankadun ja Luostarin Välikadun kulmassa. Sovithan käyntiajan etukäteen laittamalla viestiä osoitteeseen info@tablebed.com.

Tampereella

Tampereella Tablebed on nähtävillä Ideaa-designtoimiston Showroomissa, Eteläpuisto 2H. (Tablebedin näyttäminen arkena sopimuksen mukaan).

Tervetuloa tutustumaan Tablebediin!

<