Haluatko tarjota vieraillesi parhaan mahdollisen majoituspalvelun ja samalla pitää huolen siitä, että sijoituksesi tuottaa sinulle optimaalisesti voittoa?

Ratkaisu ongelmaasi

TABLEBED sänkyvuode tarjoaa monipuolisuutensa ansiosta ratkaisun yleisimpiin tilankäytöllisiin ongelmiin, mahdollistaen sijoituksesi maksimaalisen hyödyn. Kiinnostuitko? Varaa nyt aika suoraan keskusteluun, ja selvitetään, miten Tablebed auttaisi sinun bisnestäsi!

Huoneistohotellit ja kalustetut asunnot

Huoneistohotelli tai kalustettu asunto valitaan, kun asunnon pitää tuntua kodilta.

Valitsemalla Tablebedin säästät tilaa ja pystyt käyttämään huoneiston neliöt tehokkaammin. Asiakastyytyväisyys nousee, sillä hyvinvarusteltu ja monipuolisesti varustelemasi kohde luo asiakkaille kodin matkalla. Samaan aikaan lisäät kohteesi majoituskapasiteettiä ja tienaat enemmän. Haluatko kuulla lisää? Varaa aika suoraan kalenterista tai ota yhteyttä lomakkeen kautta!

Tablebed auttaa asiakkaitasi…

1

Asumaan kodikkaammin

Design ja laatu auttavat viihtymään yhdestä yöstä kuukausiin

2

Asumaan mukavammin

Vesitiivis eristys pitää vuodeosan kuivana vaikka pöydälle läikkyisi jotain

3

Asumaan persoonallisemmin

Mukavan patjan ansiosta nukkumamukavuus on parempi kuin vuodesohvassa

Lomamökit ja vapaa-ajan keskukset

Mikä yhdistää niin polttariporukoita kuin perheitä? Monen perhe-elämä alkaa polttareista, mutta tällä kertaa emme hakeneet sitä.

Oikea vastaus on halu majoittua isolla joukolla, mukavuuden arvostaminen, jaetut ruokailuhetket, yhteisöllisyys sekä riittävät makuutilat. Samalla kun surullisen kuuluisa JOKU on jäämässä ilman vuodepaikkaa, olet sinä palveluntarjoajana riskissä menettää rahaa seurueen valitsiessa suuremman kapasiteetin majoituksen.

Lisäämällä majoituskapasitettia Design from Finland -tunnuksen saaneella Tablebedillä varmistat asiakastyytyväisyyden ja saat paremman tuoton sijoituksellesi. Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä lomakkeen kautta tai varaa aikaa suoraan keskusteluun!

Hotellit, hostellit ja muut majoitusliikkeet

Sama huone, monta eri käyttötarkoitusta.

Design from Finland -tunnuksen saanut Tablebed auttaa muuttamaan hotellin, hostellin tai majoitusliikkeen huoneen vastaamaan sen kulloistakin käyttötarkoitusta. Haluatko tietää lisää? Lähetä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta tai varaa aika suoraan keskusteluun!

Kolme syytä valita Tablebed:

1

Säästä tilaa

Käyttämällä huoneen neliöt tehokkaammin saat hyödynnettyä koko pinta-alan-

2

Lisää asiakastyytyväisyyttä

Tarjoamalla monipuolisen ja muunneltavissa olevan tilan, huomioit paremmin myös erilaiset asiakasryhmät.

3

Lisää majoituskapasiteettia

Majoittamalla enemmän, tienaat myös enemmän.

Toimistot ja toimistohotellit

TABLEBED sopii täydellisesti esimerkiksi toimiston rentoutumishuoneeseen työntekijöiden palauttavia lepohetkiä varten: ”yksin ja yhdessä”.

Yritykset, joissa työntekijät matkustavat paljon yksiköstä toiseen ja tarvitsevat majoitusta voivat luoda viihtyisän tilan jossa henkilöstö voi ladata akkuja. – kuten uusvanha sanonta toteaa: ”Toimistoni on kotini”.

Tarpeen mukaan muokkautuva kaluste avaa uusia mahdollisuuksia toimistohotelleille, jotka haluavat tuplata liiketoimintamahdollisuutensa: ”Päivällä toimisto, yöllä hotelli”. Kiinnostuitko? Varaa aika ja kuule parhaat vinkit toimistohotelleille.

Kolme mielenkiintoista faktaa

1

FinTerveys 2017 -tutkimuksen mukaan 25 prosenttia yli 30-vuotiaista suomalaisista kokee saavansa liian vähän unta.

2

Jo 10-20 minuutin torkut lisäävät vireyttä ja valppautta. Ruhtinaalliset 60 minuutin päiväunet puolestaan parantavat muistia.

3

Samaa ruokaa yhdessä syövät kokevat kuuluvansa samaan yhteisöön ja yhteinen ateria lähentää sekä vahvistaa ihmisten välisiä suhteita. Sinunkin tiimisi hyvinvointi, onnellisuus ja unelmat voivat olla vain yksien torkkujen tai yhteisen illallisen päässä. Siksi kahdesta huonekalusta (pöytä ja vuode) tuli yksi – TABLEBED.

Rakennusliikkeet

Miten saada jatkuvasti yleistyviin miniasuntoihin maksimaalinen tila asumiskokemuksesta tinkimättä?

Tilaa säästävillä, tyylikkäillä ja kohtuuhintaisilla huonekaluilla on mahdollista maksimoida elämän neliöt!

Tie sydämeen käy tunnetusti vatsan kautta ja perheonni rakentuu sekä keittiössä että makuuhuoneessa. Design from Finland -tunnuksella palkittu innovaatio Tablebed muuttuu pöydästä sängyksi 10 sekunnissa.

Auta asukkaitasi asumaan ainutlaatuisesti ja arvokkaasti

Ota yhteyttä ja ratkaise kohteesi sisustus- ja tilahaasteet!

Ota yhteyttä

Anna Tablebedin ratkaista
asuntosi sisustus- ja tilahaasteet

Yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja voimme yhdessä miettiä miten TABLEBED sopisi sinun tarpeisiisi.