Hiisi Homes ja Tablebed

Case: Hiisi homes ja lisätuloa Tablebedillä

Hiisi Homes on kolmen yrittäjän perheyritys, joka haluaa tarjoaa koteja tilapäiseen tarpeeseen ympäri Etelä-Suomea. Hiisin poppoo haluaa tarjoata asukkaille kodin jälkeen heti toiseksi parhaan paikan asustella, ja koronasta huolimatta laajeneminen jatkuu; tavoitteena on 500 paikkaa vuoden 2023 loppuun mennessä.  

Hiisi Homes haluaa tulevaisuudessa laajentua ovikoodeilla omatoimisesti käytettävien itsepalveluhotellien puolelle, mutta kuitenkin kotoisasti. Hiisi Homesin tavoite on “Koti ilman keittiötä.”

”Tablebedissä kiinnostavat innovatiivisuus, suomalaisuus sekä ajatus siitä, että neliöt saadaan vielä tehokkaampaan käyttöön. Tablebed tuo joustavuutta tiloihin, kun pöydän saa tarvittaessa petipaikaksi.”

Hiisi Homesin kaupallinen johtaja Markus Veikkolainen

Hiisi Homes on hyödyntänyt Tablebediä parissakymmenessä asunnossa. Hiisin asiakkaat ovat olleet positiivisella tavalla yllättyneitä ja kokeneet Tablebedin käteväksi.

”Kun lisähenkilöstä tulee oma maksu ja Tablebedillä saadaan lisää vuodepaikkoja, niin tämä näkyy tietysti huoneiston hinnassa. Lisäksi pystytään palvelemaan laajempaa kohderyhmää. Jos asunto olisi normaalisti vuokrattavissa 2 henkilölle, niin Tablebedin avulla se onkin vuokrattavissa 4 henkilölle.” 

Markus Veikkolainen

Veikkolaisen mukaan bisnestä on ollut ilo tehdä yhdessä: ”Tämä on ihmiseltä ihmiselle bisnestä ja kun taustalla on hieno tiimi, niin on ollut ilo tehdä yhteistyötä.”

Hiisi Homes ja kalustetut asunnot – tutustu tästä!