Diary

Ajankohtaisia uutisia Tablebediltä

Asuntomessut Tuusulassa ja Tablebed Dekotalossa

Asuntomessut järjestetään 3.-30.8. Tuusulassa ja Tablebed on siellä mukana! Voit nähdä Asuntomessut-Tablebedin Dekotalon upeassa Ruuti-kohteessa (nro 8) – Tablebed on 6 hengen ruokapöytä, josta tulee käden käänteessä parisänky. Mutta miten Tablebed päätyi Asuntomessuille?

Lue lisää

Tablebedille palkinto San Francisco Design Week -tapahtumassa!

Turkulainen yritys Tablebed Oy osallistui maailmanlaajuisesti ja erityisesti Yhdysvalloissa arvostettuun San Francisco Design Week -tapahtumaan. Yrityksen patentoitu innovaatio Tablebed, joka muuttuu pöydästä sängyksi 10 sekunnissa, palkittiin ainoana suomalaisena yrityksenä yllättävien ja ennennäkemättömien designinnovaatioiden kategoriassa.  Tablebed palkittiin Yhdysvalloissa San Francisco Design Week -tapahtumassa. Tapahtuman kansainvälisen kilpailun tavoitteena on rohkaista ja palkita suunnittelijoita ja innovaatiota, joiden ajatusjohtajuus […]

Lue lisää

Pienen makuuhuoneen sisustus

Miten sisustaa pieni makuuhuone, jos tilasta haluaa monikäyttöisen? Pienen makuuhuoneen sisustus määrittelee tilan helposti pelkkää nukkumista varten, jos sänky valtaa suuren osan lattiapinta-alasta. Lue lisää pienen makuuhuoneen sisustuksesta!

Lue lisää

Pienen olohuoneen sisustus

Pienen olohuoneen sisustus voi aiheuttaa pulmia, kun tilaa tarvitaan monenlaiseen käyttöön. Pienessä olohuoneessa voidaan haluta niin kestittää vieraita, nukkua, leikkiä ja ehkä mahdollisesti ruokaillakin. Lue lisää pienen olohuoneen sisustuksesta!

Lue lisää