Diary

Ajankohtaisia uutisia Tablebediltä

Tablebed on mukana Euroopan suurimmilla huonekalumessuilla (imm Cologne 2020) 13.-19.1.2020

Messuilla esittelemme patentoitua suomalaista design innovaatiotamme, joka muuttuu pöydästä sängyksi 10 sekunnissa. Messuosastomme sijaitsee hallissa 7.1 ja standimme on B014. Huhu kertoo, että julkaisemme myös uuden tuotteen majoituspuolen yritysasiakkaillemme.

Lue lisää

Tablebed on mukana Kevätmessuilla

Tervetuloa tutustumaan Tablebediin Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen huhtikuun 4.-7. päivä. Osastoltamme löytyy kaksi Tablebediä. Toinen pöytänä ja toinen sänkynä. Pääset halutessasi testaamaan, kuinka helposti Tablebed kääntyy pöydästä sängyksi tai toisin päin. Osastomme löytyy Sisusta-alueelta ja osaston numero on 6t80. Nähdään messuilla!

Lue lisää

Tablebedin verkkokauppa on avattu

Tablebed-sivuston verkkokauppa on nyt avattu. Voit tilata oman Tablebedin nyt kätevästi verkkokaupassamme ja maksaa heti pankkien verkkomaksulla.  Tee tilauksesi jo tänään ja saat oman Tablebedin muutamassa viikossa kotiisi toimitettuna.

Lue lisää

Tablebedille arvostettu Design from Finland –tunnus

Tablebedin ainutlaatuisen upea muotoilu sekä funktionaalinen suunnittelu palkittiin Design from Finland –tunnuksella. Suomalaisen työn liitto päätti tunnuksen myöntämisestä Tablebedille eilen. Tablebed tähtää nopeasti ulkomaille ja haluaa olla seuraava menestyksekäs suomalainen vientituote.

Lue lisää

Archive